В МНР вимагають не ображати Золоту Орду порівнянням із Росією

Путін своїми заявами при відкритті у Москві найбільшої в Європі мечеті розірвав інформаційний простір Російської Федерації. Росіяни в шоці. Виявляється Росія є прямою спадкоємицею не тільки СРСР, а й Золотої Орди, і цим російський народ може пишатися. Крім того Президент Росії проголосив іслам державною релігією.

kinopoisk.ruСпочатку голова Ради муфтіїв Росії Равіль Гайнутдін підкреслив, що Росія є правонаступницею Золотої Орди, а після нього і сам президент РФ увернув пасаж про те, що відреставрована мечеть тепер повністю гідна столиці Російської Федерації, де іслам по праву і згідно закону є однією з державних релігій.

Російська опозиція вже прокоментувала ці висловлювання Президента Росії в соцмережах, зазначивши, що росіяни дізналися за один день багато нового про Росію. Дві ці шокуючи сентенції Путіна активно підхопили соцмережі, які все ще функціонують на території Росії, яка нещодавно погрожувала заборонити цей вид спілкування та поширення інформації. Кілька місяців політологи активно порівнювали Росію із Золотою Ордою, натякаючи на найбільш негативних сторонах цього державного формування.

27.09.2015

Поділитися