• Home »
  • Внутрішня політика »
  • ПРЕЗИДЕНТ ГОТУЄТЬСЯ ДО ВИБОРІВ: ЦИХ ЛЮДЕЙ ВІН ТА ЙОГО КОНСТИТУЦІЙНА КОМІСІЯ ПРОПОНУЄ ЗРОБИТИ МІСЦЕВОЮ ВЛАДОЮ (частина друга)

ПРЕЗИДЕНТ ГОТУЄТЬСЯ ДО ВИБОРІВ: ЦИХ ЛЮДЕЙ ВІН ТА ЙОГО КОНСТИТУЦІЙНА КОМІСІЯ ПРОПОНУЄ ЗРОБИТИ МІСЦЕВОЮ ВЛАДОЮ (частина друга)

vvЦей “герой Новоросії” добре відомий в мережі. Йому присвячували безліч публікацій, як російські, так і українські ЗМІ. Бойовик Олексій Мільчаков прославився жорстокістю і хворобливою пристрастю демонструвати свої звірства широкому колу читачів в соціальних мережах. Причому, список звірств весь час поповнюється й надалі.

Прославився Мільчаков ще до війни, коли викладав на своїй сторінці “Вконтакте” фотографії розтерзаних їм тварин. Але по-справжньому розгорнулася його юна натура вже на Донбасі, де можна було безкарно вбивати і катувати людей.

 Таким як, він, на Донбасі сьогодні встановлюють пам’ятники і меморіальні дошки. Мільчаков ходить на телеефіри і з задоволенням роздає інтерв’ю російським журнплістам. Там його виступу зазвичай є сусідами з розповідями про звірства “карателів ЗСУ”.

Такі знімки герой Донбасу викладає для своїх шанувальників в соціальних мережах. Це вухо бійця батальйону “Айдар”, який потрапив у засідку на початку вересня під Луганськом. Тоді Мільчаков з бойовими товаришами спочатку розстріляли колону “Айдара” із засідки, а потім фотографувалися на тлі обпалених трупів українських солдатів.

Більшість фотографій розійшлися по інформаційних ресурсів, але деякі Мільчаков приберіг для своєї сторінки “Вконтакте”. Знімок відрізаного вуха він видалив через деякий час, але було вже пізно. Подвиги героя Донбасу назавжди закарбувалися в мережі.

На іншому фото Мільчаков похвалився тим, що добив у голову пораненого “айдаровца”.

Ще одному пораненому “айдаровцу” на щоці Мільчаков, чи то його друзі вирізали ножем емблему свого угруповання “Русич”. Потім цього пораненого теж добили.

Пізніше звірства продовжилися вже в інших населених пунктах, де в руки до героя Донбасу потрапляли українські полонені.

uuУ Твіттері “Русич”, який веде Мільчаков, були викладені фотографії бійців ВСУ, яким зрізали обличчя в Дебальцеве. Навіщо все це тут? Для чого збирати і поширювати ці жахливі фотографії? Адже завжди можна заперечити, що всі “ополченці” не повинні відповідати за одного кривавого придурка. З цим можна було б погодитися, якби хтось із ДНР спробував покарати Мільчакова. Але нічого подібного не відбувається – садист вельми комфортно почуває себе як у рядах бойовиків ДНР, так і на батьківщині – в Росії, куди він періодично їздить. Ба, більше, сьогодні, за наполяганням вищого керівництва Франції та Німеччини, Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України він та подібні герої Донбасу можуть стати його Провідниками!

Ось він, наприклад, в ефірі відомої російської агенції “Лайфньюз”. Вже навесні, після того, як відрізав обличчя українському солдатові в Дебальцеве. Його поважають, він у статусі героїчного бійця. Його “подвиги” напевно, здаються Захарченку, Ходаковському і Ко кумедними. Мовляв молодець, хлопець! Як він хвацько  “Кріп” катує. Так їм і треба. Мільчаков – не урод в родині, не виняток. Інакше б його давно вже кинули в підвал або попросту ліквідували. Він квінтесенція прихильників ДНР! Тут вітають, агресію, насильство, тортури… Навколо нього істинно радянські люди! http://unaunso.org/article.php?id=4&subid=17&artid=3188&lang=ukr

Ці фото треба зберігати  не лише для наших урядовців та парламентаріїв, що будуть невдовзі приймати поправки до Конституції, які дозволять «героям» Донбасу усістися поруч з ними, але й як ілюстрацію того, як у цій війні воювала Росія. Щоб через багато років, коли війна закінчиться, цих замучених українських солдат пам’ятали наші діти та онуки. Щоб ніколи вже більше не виник смертельно небезпечний міф про “братський народ”. Ми не забудемо, як поводилися в Україні російські “визволителі” в 2014-15 рр. Фотографії Мильчакова ніколи не дадуть нам забути про це. Ці дії вже відбулися, і їх вже не змити. А от самого шкуродера, швидше за все, чекає прекрасне майбутнє. Маніяків в Росії традиційно люблять. Незабаром Мільчаков цілком може податися в політику і стати депутатом, а то й міністром не лише в ДНР, а й навіть Росії. Після таких-то знімків гріх не ризикнути!

https://site.ua/den.kazansky/332-ne-zabudem-ne-prostim/

008.07.2015

5

Поділитися