ЗА ТИМОШЕНКО КУРС НА НАТО БУДЕ ЛІКВІДОВАНО…

Юлія Тимошенко заявила те, що давно від неї чекали. Вона виступала проти НАТО. Нарешті її адепти змогли побачити, що цей політик —хоче знову злити Україну під Росію. Як передає replyua.net, про це у своєму блозі пише Джон Сміт.

Він зазначає, розповіді про те, що військова доктрина Петра Порошенко вимагає перегляду через те, що там передбачена повна сумісність української армії до стандартів НАТО і «це утопія», це фактично анонс про скасування курсу на НАТО. Без відповідності стандартам НАТО в НАТО нас просто не візьмуть. Зате тепер всі побачили, що таке «новий курс».

Не дарма російські терористи на окупованому Донбасі з такою надією чекають перемоги Тимошенко на виборах. Вони впевненні, що вона просто зіллє Україну.

У 2008-му вона вже завалила отримання ПДЧ НАТО. 2014-й ми зустріли голі і босі…

https://hotnews.net.ua/bloger-sogodni-mi-vpershe-pochuli-shho-pri-prezidenti-timoshenko-kurs-na-nato-bude-skasovanijbloger-sogodni-mi-vpershe-pochuli-shho-pri-prezidenti-timoshenko-kurs-na-nato-bude-skasovanij/?fbclid=IwAR1fymYNDKFj1UNSaeufO_J_hShFEymymj8yrANBkoYtifQZrS9lQE4iYM8

15.12.2019

09TASS_1854978

Поділитися