• Home »
  • Новини »
  • ВОРОГИ УКРАЇНИ ЯКИХ ТРЕБА ЗНИЩИТИ: «Ньюсван», «112» та «Інтер»…

ВОРОГИ УКРАЇНИ ЯКИХ ТРЕБА ЗНИЩИТИ: «Ньюсван», «112» та «Інтер»…

В українському інформаційному просторі агенти російського впливу вже мають неабияку перевагу, тож до президентських виборів проросійські ЗМІ будуть системно розхитувати ситуацію в країні. Про те, чим може завершитися ця ситуація і чому нині на часі питання внутрішньої люстрації української громади, розповів політичний оглядач Ян Борецький у статті для видання InfA.

«Зараз в українському телепросторі, окрім «Ньюсван», «112» та «Інтера», без наркозу дивитися можна ще «1+1» та «ZIK». Тобто у вітчизняному просторі агенти впливу РФ мають перевагу і до президентських виборів проросійські ЗМІ будуть системно розхитувати ситуацію в країні», – прогнозує журналіст.

На його думку, у разі створення нової проросійської коаліції у парламенті після виборів 2019 року вона точно проведе кадрову чистку в Кабміні й армії: приберуть усіх, хто не буде готовий до «миру з Росією». Потім росіяни можуть повністю припинити бойові дії на Донбасі і навіть відвести війська на територію Мордору, а це відкриє дорогу для антивоєнної пропаганди у ЗМІ.

«За рік-два кремлівські шавки за допомогою підконтрольних ЗМІ спробують сформувати в суспільстві негативне ставлення до армії. Усе це, врешті-решт, призведе до «ЛДНРізації» усіх областей. А ще за кілька років те, що залишиться від федералізованої України, росіяни спокійнесенько, без жодного пострілу, приєднають до своїх федеральних округів. Ось такий приблизно план на наше майбутнє у п’ятої колони та її московських кураторів», – підсумував оглядач.

http://politicua.com/politika/22269-polity-ky-i-eksperty-povy-nni-pry-py-ny-ty-pohoden-ky-v-efiry-shavok-kremlya-oglyadach.html

16.09.2018.

im578x383-surganova_tass-696x395

Поділитися