• Home »
  • Новини »
  • Відкритий лист вболівальників «Металіста» до СБУ

Відкритий лист вболівальників «Металіста» до СБУ

“Нам стало відомо, що Харків зовсім скоро може стати новим розсадником сепаратизму. Ахметов і його оточення всіляко педалюють ситуацію, щоб “Шахтар” переїхав на домашню арену ФК “Металіст”. Розграбувавши Донбас і спровокувавши там війну, вся ця пострегіоналовская нечисть бігає по країні, вишукуючи новий притулок. З огляду на ту кількість переселенців і сильний місцевий сепаратистський потенціал, ми закликаємо СБУ не допустити переїзду тероризму у Харків.

Вся ця гвардія “переможців” і “господарів країни” вже довела свій талант управлінців. Результати їх управління ми ще довго будемо розгрібати усією країною. Козиряючи краденими мільярдами, вони звичайно ж будуть імітувати соціальну діяльність і патріотизм, культивуючи ХНР. Що б потім торгуватися, як це було на Донбасі. Вони потім втечуть в інший регіон, коли прийдуть “зелені чоловічки”, а харків’яни залишаться один на один з результатами такого гостинності. У цьому вся суть паразитичного способу життя і світогляду.

Вони намагаються використовувати важке становище “Металіста” і прикриваються благими намірами, але всі ці “порятунку і допомоги” вже дуже легко можуть трансформуватися в тероризм і “незалежні республіки”.
Ми не дозволимо ахметовській наволочі окупувати наше місто, прикриваючись благими намірами. Ми зробимо все, що б в Харкові не було нічого, пов’язаного з ахметовським криміналом і його дармоїдами. І повірте, зрив матчів – це мінімум, на який ми готові піти, щоб не пустити цю мерзоту в наше місто!”

09.06.2016

24220656_

Поділитися