• Home »
  • Новини »
  • УКРАЇНСЬКИЙ СУД «ПРИЗНАЧИВ» НА ПОСАДУ ГОЛОВИ ДФС УКРАЇНИ ГРОМАДЯНИНА ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ…

УКРАЇНСЬКИЙ СУД «ПРИЗНАЧИВ» НА ПОСАДУ ГОЛОВИ ДФС УКРАЇНИ ГРОМАДЯНИНА ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ…

«…але доки до влади не прийдуть радикали, я навіть сказав би, радикальні націоналісти, нічого не зміниться. Причому радикали прийдуть не тому, що вони дуже хочуть бути при владі, а тому що розуміють: ніхто інший не спроможний виконати цю чорну роботу, вони працюватимуть в ім’я України — вибачте за пишномовність. Це дасть змогу країні звестися на ноги. Без цього я не очікую серйозних покращень. Вважаю, на це потенційно здатні тільки радикальні націоналісти.» 

КАХА БЕНДУКІДЗЕ

Окружний адмінімстративний суд Києва 11 грудня поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова. Про це  повідомив депутат Верховної Ради Андрій Журжій, цю інформацію Радіо Свобода підтвердило також і джерело в правоохоронних органах.

«Повне рішення суду поки відсутнє, але представник Насірова в суді повідомив, що просить поновити з причини порушення процедури при звільненні. Судячи з поведінки одного з колегії суддів, суд, попри  інформацію від британської сторони  про беззаперечний факт отримання Насіровим британського громадянства  від правоохоронних органів Великої Британії, сумнівався в достовірності факту існування в екс-голови ДФС України громадянства Об’єднаного Королівства», – написав Журжій.

Це рішення суду і подібні новини б’ють по позиціях влади, а саме – Президенту України, а тим більше в фактичний розпал виборів. Це колосальна проблема. Така держава і така країна ніколи не буде надійним партнером, сильною країною, витримувати зовнішню конкуренцію, а тим більше російську агресію, спрямовану на ліквідацію цієї держави.

Таким чином   стає  все більш очевидним, що відібрати Україну в олігархів та навести порядок  в державі можуть тільки радикальні націоналістичні партії …  http://una-unso.com/politika/otobrat-ukraynu-u-olygarhov-sejchas-mogut-tolko-radykalnye-natsyonalystycheskye-partyy.html?fbclid=IwAR15ulIr0SPCJJakXtWzMXx0gZscb4EXWr26xbxURP6FKJFoFG3BEt6dWyY

12.12.2018

https://www.radiosvoboda.org/a/news-sud-nasirov/29650230.html

  1. PS. Певно з метою поржати над цією кумедною фігурою – Президентом  України, а заодно над  усіма  нами, платниками податків,   справедливий  український  суд  призначив   громадянину  Британії  компенсацію: «Стягнути з Державної фіскальної служби на користь Насірова Романа Михайловича суму середнього заробітку за час вимушеного прогулу у розмірі 183 342 гривні 84 копійки», – ідеться в судовому рішенні.  Певно   він мало вкрав  і тому  не  в стані  оплатити  старанність суддів…

«Звернути до негайного виконання рішення суду в частині стягнення з Державної фіскальної служби України на користь Насірова суму заробітної плати в межах одного місяця у розмірі 18 тисяч 334 гривні 28 копійок без урахування обов’язкових податків та зборів. Звернути до негайного виконання рішення суду в частині поновлення на посаді голови ДФСУ, стягнути на користь Насірова суму сплаченого судового збору у розмірі 804 гривні 80 копійок за рахунок бюджетних асигнувань Кабінету міністрів України», – також визначив суд.

puteshestvie-romana-nasirova-po-bolnicam-kieva-obnovlyaetsya-1

Поділитися