Суркіс агітує у Москві за союз з Росією…

Як передає replyua.net, в Україні назріває вже непросто «зрада», а справжнісінький скандал. У Росії у розпалі чемпіонат світу з футболу, спочатку десятки  вболівальники в соцмережах, а потім і  спортивні сайти виклали фотографії зупинок в Москві, на яких виставлені рекламні щити  з зображенням віце-президентом УЄФА Григоріем Суркісом.

На них  Григорію Суркісу приписується фраза: «Футбол об’єднує. Грай за мир ». На задньому фоні – прапори Росії і України. Поки що сам Суркіс ніяк не прокоментував цю  інформацію. Як би там не було, навіть, якщо це виявиться провокацією Кремля, не можна закрити очі на проросійську позицію братів Суркісів, які ще не так давно підтримували Партію регіонів.

Відзначимо, що під час недавньої поїздки президента України Петра Порошенка до Маріуполя його супроводжував  Григорій Суркіс. Тоді у Порошенка відбулася серйозна чоловіча розмова з братами Суркісами про те, щоб київське «Динамо» все-таки приїхало до Маріуполя  на гру з місцевою футбольною командою ФК «Маріуполь». До цього президент «біло-синіх» навідріз відмовлявся пускати футболістів в «небезпечний» прифронтовій Маріуполь. І схоже на  те , що пігрунтя  такої позиції  було більш серйозне  ніж безпека  команди  «Динамо»…

29.06.2018

https://replyua.net/news/100425-surkis-agitiruet-v-moskve-za-mir-i-soyuz-s-rossiey.html

343130

 

Поділитися