• Home »
  • Новини »
  • ПОЛЬСЬКЕ РАДІО: У Польщі хочуть знову спростити працевлаштування біженців з України…

ПОЛЬСЬКЕ РАДІО: У Польщі хочуть знову спростити працевлаштування біженців з України…

Люди масово тікають з України до Польщі від влади  жидів, везучи з собою сім’ї, податки і свої мізки. У Польщі величезна, шокуюча кількість українських заробітчан!  Це нагадує  вихід  жидів  із Єгіпту… У будь-якому ресторані, таксі, магазині, офісі, готелі…  Польська влада завершує  роботу над новою міграційною політикою, яка повинна негайно спростити працевлаштування біженців українців із Українги у Польщі.

Про це повідомляє Польське радіо з посиланням на міністра інвестицій і розвитку Єжи Квецінского:«Уряд Польщі працює над новою соціально-міграційною політикою … Вона повинна полегшити життя, серед іншого, українцям, які працюють в Польщі і які змушені втікати звідти  від тамтешньої влади. У той же час польським фірмам буде простіше працевлаштовувати трудових мігрантів … Крім того, новий пакет пропозицій має сприяти українцям у відкритті власних фірм в Польщі », – йдеться в повідомленні.

За словами політика, уряд у Варшаві хоче уважно вивчити, в яких місцевостях Польщі потрібні робочі руки і які професії потрібні зараз країні.

Буде створена також інформаційна система про роботу, освіту, охорону здоров’я і житло. Польська влада хоче врегулювати цілий міграційний процесс який за прогнозами  матиме  значне продовження  у часі. Влада Польщі очікує до 10 мільйонів  біженців з України.

Головні тези даного плану, за словами міністра, стануть відомі найближчими днями. План, як зазначив міністр, буде готовий до літа.

Українських працівників  у Полльщі дуже цінують. Вони невибагливі, професійні, працюють за будь-які гроші, набагато менші, ніж будь-який поляк, причому  можуть працювати  без обмеження трудового дня. Для них місцева влада тут же придумали дозволяють роботу документи, навіть податки вже багато платять в Польщі.

Перевозять за собою сім’ї, дітей віддають тут на навчання в польські школи, університети де з радістю беруть студентів з України. За оцінками 5-6 мільйонів чоловік переїхало до Польщі з України за останній час. Всі дуже сильно нудьгують і лаються нецензурними словами, на те, що відбувається вдома, намагаються продавати квартири, будинки, але ніхто нічого не хоче купувати ні за яку ціну!

Результати   українських реформ  вражають уяву поляків. Всі нормальні люди тікають з України, везучи з собою сім’ї, податки і свої мізки. За останньою офіційною статистичною звітностю працюючих людей в Україні менше 10 млн (інші активісти, громадські працівники, народні депутати, міністри, чиновники-корупціонери або пенсіонери).

Людський капітал найважливіший капітал будь-якої країни.Всі країни борються за трудових мігрантів! Особливоза тих які можуть  і будуть працювати. А Україна робить все, щоб нормальні люди перетворилися в біженців.

Корупція, брехня на кожному кроці, стрілянина на вулицях, дискримінація за мовною ознакою, низькі зарплати, девальвація національної валюти. І все це для того, щоб невелика група жидів- злодіїв набивала свої кишені.

Євген Черняк

18.03.2018.

http://bbcccnn.today/ukraynets-normalnye-lyudy-begut-yz-ukrayny-uvozya-s-soboj-semy-nalogy-y-svoy-mozgy/

1.Ogoloshennya-pro-robotu-v-Nimechchini.-Dokument-ne-datovanij.-F.r.-8676-op.-2-spr.-142.-750x523

 

Поділитися