• Home »
  • Новини »
  • ПІСЛЯ ОБРАННЯ пані КАПІТЕЛЬМАН Президентом України ПУТІН ПЕРЕЙДЕ ДО ІНКОРПОРАЦІЇ Білої Руси до складу РФ…

ПІСЛЯ ОБРАННЯ пані КАПІТЕЛЬМАН Президентом України ПУТІН ПЕРЕЙДЕ ДО ІНКОРПОРАЦІЇ Білої Руси до складу РФ…

Президент Росії Володимир Путін планує відродити ідею союзної держави з Білоруссю і створити своєрідний “СРСР-2.0”. Для реалізації свого плану Путіну необхідно усунути від влади президента Білорусі Олександра Лукашенка.

‘Лукашенко мінятимуть’ про це заявив в ефірі ObozTV російський опозиційний політик Ілля Пономарьов.

“Я думаю, що зараз вони будуть готувати зміну влади в Білорусі. Чи не вторгнення, а зміну влади, оскільки там через рік будуть вибори”, – заявив політик.

“Лукашенко буде чинити опір. Якщо їм вдасться прибрати Лукашенко, тоді вони спробують відновити ідею союзної держави Росії і Білорусі -” СРСР-2.0 “, щоб можна було вивести Путіна на вибори президента цієї об’єднаної держави”, – додав російський політик.

Пономарьов нагадав, що Росія призначила в Білорусь послом з розширеними повноваженнями Михайла Бабича. “Бабич в Росії відомий тим, що він силовик і фахівець з найбруднішим і насильницьким виборів, які проходили в російських регіонах. Такий собі спецполіттехнолог. Швидше за все, це говорить про те, що Кремль буде активно грати на цих виборах”, – пояснив він .

За словами Пономарьова, раніше Москва і Мінськ ніяк не могли домовитися про статус Білорусі в майбутньому об’єднанні: “Путін пропонував зробити окремий федеральний округ, і кожна з областей Білорусі отримує такі ж права, як будь-яка інша область РФ. Природно, Олександр Григорович сказав” ні “.

https://prefiksblog.co.ua/u-lukashenka-i-bilorusi-vzhe-nemaie-shansi/bogun/?fbclid=IwAR0m54XlRDDp3M7AYfaEq8VTxG07quKstaZ9ddwhvBDW5AcNMqIkFA3ShBs

16.12.2018

  1. PS. Як повідомляв ObozTV, раніше експерт-міжнародник Валерій Кравченко заявив, що Кремль націлився на державний переворот в Білорусі. За його словами, в РФ давно обговорюють “майдан”, який буде інспірований росіянами, щоб прибрати Олександра Лукашенка і поставити там “якогось генерала ФСБ, який буде тільки виконувати команди Кремля”.

“Далі формально запропонують Радянський Союз “, а тоді виникне новий пост президента, і вже не буде обмежень щодо конституційних термінів. Путін може піти на об’єднані вибори. Це буде сильний крок для громадян Росії – крок в сторону відновлення Радянського Союзу росіяни безумовно підтримають “…

1521014168_putin-14

 

Поділитися