• Home »
  • Новини »
  • НЕЙМОВІРНО! ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ У КРИМ ПОСТАЧАЄ УКРАЇНА …

НЕЙМОВІРНО! ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ У КРИМ ПОСТАЧАЄ УКРАЇНА …

Те, що відбувається в Херсонській області це не проблема,

а повний п @ здец. Ми в шоці. Приїхали розбиратися в справі

Каті Гандзюк і копнули глибше. Інформація отримана нашої ТСК жахає.

http://una-unso.com/novyny/her-son.html

 

До нас звернувся мешканець Херсонської області (на його прохання наразі не розголошуємо його імені) та повідомив про те, що високовольтні лінії, які йдуть з України на окупований Крим, у теперішній час не знеструмлені, а передають значні обсяги електроенергії.

З дозволу автора, наводимо повний текст його листа.

Припущення про те, що електрика подається з Криму, можна відкинути одразу, як нісенітницю, оскільки окупаційна влада повідомляє про часті масові відключення та проблеми з електрикою на Кримському півострові, що мають місце від 2014 року. Самі лінії електропередач (далі – ЛЕП), які розташовані в Херсонській області, йдуть на Крим через м. Чонгар.

Від зазначеної ЛЕП безпосередньо на узбережжі Криму, якщо дивитися у бінокль, то можна розгледіти, як від такої ЛЕП підключені окупаційні формування, їх «вєжливие чєловєчкі» готують собі їжу від нашої електроенергії.

Невже цього ми прагнули за 4 роки гібридної війни? Дійсно, навантаження на ЛЕП є, і його можна почути без допомоги мікрофонів. Лінії доволі гучно тріскотять, що особливо добре чутно і під час дощу, і вдень, і вночі. Якщо потрібні відеодокази, я можу зробити запис і надіслати до редакції.

На мою думку, факт постачання електроенергії на окупований Кримський півострів є незаперечним. Але його замовчують. Якщо це дійсно так, то має бути проведено ретельну перевірку щодо причин і наслідків таких непатріотичних, а точніше сказати – диверсійних дій окремих осіб.

Факт постачання електроенергії не може бути не відомим керівництву та технічному персоналу, що працюють на території обслуговування Херсонобленерго.

Потребує свого з’ясування і питання про те, яким чином здійснюються розрахунки за електроенергію з Херсонобленерго, і чи таке постачання безкоштовне. Не виключено, що таким чином дехто підживлює окупантів дуже потрібним їм світлом і грошима. Також не виключено, що й інші ЛЕП, які йдуть до Криму, можуть працювати, і що за їх допомогою триває постачання електроенергії загарбникам.

Багато хто з наших знайомих з Криму вимушені були залишити свої домівки, майно та перебратися на материк. Невже ми всі будемо спокійно спостерігати за тим, як окремі колаборанти, які тепер переховуються в Україні, допомагають агресії Росії? Тим самим, вони підживлюють і полум’я війні на Донбасі.

Згадаймо, як влітку 2015 року у пресі було розгорнуто вельми масштабну інформаційну кампанію щодо припинення постачання електроенергії до Криму: всі ми бачили, як були підірвані вишки та опори… Коли ці показові акції завершилися, то суспільство заспокоїлося, і зараз прийнято вважати, що тепер ми нібито не передаємо жодного кіловату електроенергії окупантам.

Звісно, ми проти таких радикальних заходів, як підриви ЛЕП і решта, але припинення постачання електроенергії на окуповану українську територію повинно робитися відповідними державними органами, під пильним контролем з боку поліції чи СБУ.

Ми зазвичай радіємо, коли інші країни застосовують до Росії нові санкції. Однак чи є тут, чому радіти, якщо ми самі нічого не робимо? Ми не маємо морального права просити допомоги в США та Європи або просити застосувати санкції до Росії за окупацію Криму, якщо самі тишком-нишком постачаємо до Криму світло! Треба не показово, а на ділі відрізати будь-які комунікації, джерела постачання товарів, світла, будь-чого до Криму. Ворог повинен сплачувати дедалі більшу й більшу ціну за окупацію.

https://insidernews.net.ua/vi-ne-povirite-zvidki-otrimuye-elektroenergiyu-okupovanij-krim/?fbclid=IwAR1QG-x2GvNtbIJQ81wcCbcZgabs2mb6luds-zBbNiJn1Mt-Cuncerc4h3M

15.12.2018

d0032d541c1e7ef0211ec2bebdeddcfc

Поділитися