Луценко переходить у наступ…

Юрій Луценко дав вказівку своїм підлеглим відкрити кримінальні провадження проти організаторів та учасників акції під будівлею Генеральної прокуратури.

Про це виданню ІНФОРМАТОР повідомили власні джерела у ГПУ.

«Юрія Віталійовича розлютила сьогоднішня акція під Генпрокуратурою. Він вже дав команду підлеглим завести кримінальні справи на тих, хто кидав каміння, палив шини і вчиняв будь-які незаконні дії», – повідомив співрозмовник.

При цьому інсайдеру наразі нічого не відомо, чи буде відправлений у відставку заступник Генпрокурора Євген Єнін, який підписав рішення про видачу ФСБ Росії чеченського добровольця Тимура Тумгоєва.

Також співрозмовнику невідомо, чи буде керівництвом правоохоронного органу прийняте рішення про скасування домовленостей про екстрадицію між Україною і Росією.

Нагадаємо, 17 вересня о 10:00 під Генпрокуратурою розпочалася акція протесту з вимогою припинити співпрацю з російськими спецслужбами. Під ГПУ палали шини, ламали бруківку, а саму будівлю держоргану розписали «посланнями» до Юрія Луценка та закидали яйцями і камінням.

На акції були присутні представники націоналістичної організації «С14», бійці УДА, представники батальйону ім. Шейха Мансура, активісти «Правого сектору» та інших організацій.

https://informator.news/lutsenko-dav-komandu-zavesty-kryminalni-spravy-na-zavorushnykiv-pid-hpu/

18.09.2018.

lucenko_veselij

 

Поділитися