• Home »
  • Новини »
  • ДО ДНЯ СТВОРЕННЯ УПА, УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ТА ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

ДО ДНЯ СТВОРЕННЯ УПА, УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ТА ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

http://una-unso.com/politika/vnutrishnya-politika/zayava-yna-unso-po-rezultatam-vyboriv.html

 

Лідер «Азова»: «Петро Порошенко бреше…»

Петро Порошенко бреше, що зупинив Росію – навпаки, Москва на нинішньому етапі війни на Донбасі здобуває перемогу. Про це заявив лідер полку «Азов» Андрій Білецький, депутат Верховної Ради.

«Зараз популярна думка про те що, нібито, Росія відступила під впливом західних санкцій чи фортеці українських збройних сил від своїх цілей на сході, і що це крок відчаю – те, що вона робить в Мінську. Мені здається це абсолютно абсурдним нелогічним твердженням. Росія досягла всіх своїх цілей – Крим анексований, Донбас втрачений і утримується сепаратистами, Захід тисне на нас, щоб ми визнали законною владу на даних територіях. Росія виконала всі свої цілі, зараз вона виконує свої цілі в Сирії », – сказав Білецький.

За словами РОЗВИТОК конфлікту на Донбасі залежить ВИКЛЮЧНО від думки Володимира Путіна.

«Тільки від бажання чи небажання однієї людини зараз залежить продовження або не продовження конфлікту в Україні. Якщо він вирішить, то ні Захід, ні наша млява капітулянтська політика не може йому протистояти. Ми завмираючи за допомогою елементарної капітуляції і здачі величезних територій і мільйонів наших співгромадян », – заявив український депутат.

http://una-unso.com/novyny/proyshov-rik-zayava-una-unso-z-pryvodu-potug-vlady-znyshyty-maydan.html

14/10/2015

 111782

Поділитися