ЧОМУ ТИМОШЕНКО ПОЛЕТІЛА ДО США ?!

А ми то думаєм, з яким це Вана робочим візитом до Америки поперлась! А воно вот шо!  :))))))))))
До середини грудня в США відбудеться доленосна для Юлії Тимошенко подія.
Суд округу Колумбія оголосить угоду з колишнім прем̵єр-міністром України Павлом Лазаренком.

Угода стосуеться розподілу між США та Україною заарештованих грошей Лазаренка, отриманих злочинним шляхом – за що він був засуджений судом США до 97 місяців тюремного ув’язнення.

Тим же судом було доведено, що більша частка цих грошей, – як хабар, – була перерахована Павлу Лазаренку Юлієй Тимошенко.   http://una-unso.com/korysno-znaty/za-yaki-groshi-zhyve-ta-diye-yuliya-tymoshenko-abo-yak-skladalysya-taki-shaleni-nadprybutky-yeesu.html

Будучи прем’єром, Павло Лазаренко видав державну гарантію на 200 мільйонів доларів Тимошенко для купівлі її компанією газу у “Газпрому”.

Компанія Тимошенко газ отримала, але з росіянами не розрахувалася, і в підсумку, – розраховуватися довелося державі, – коштом платників податків.

А отримані від цієї оборудки гроші, – спершу опинилися на офшорних рахунках Тимошенко, а потім – Павла Лазаренка.

Так що від того, якою буде угода Павла Лазаренка з американським слідством, що він при цьому розповість – для Тимошенко залежить дуже багато, а може навіть і подальша доля.

На фоні всіх цих подій, – кумедною виглядає заява Юлії Тимошенко:

“Відсьогодні кілька днів перебуваю в США. Запланована низка важливих розмов і зустрічей із впливовими людьми в Сполучених Штатах”.

http://una-unso.com/novyny/deutsche-welle-novyj-vytok-u-spravi-lazarenka-bomba-dlya-tymoshenko-pid-prezydentsku-gonku.html

Джерело

07.12.2018

883274_3

Поділитися